Onze gerechten vanaf 12/6 tot en met 31/8 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 8  weken volledig vernieuwd.

Voorgerechten

  • 18.50 € Ceviche van zeebaars | Tartare van avocado | gepekelde radijsjes

  • 21.90 € Salade met gerookte zalm - gerookte paling - gerookte forel | ravioli gevuld met geitekaas en bieslook

  • 23.50 € Lauwe sla | octopus | Gamba á la plancha | avocado
    - in menu = 2.5€ supplement

  • 18.90 € Meat-Serrano kroketjes | Veldsla | Dipsaus

  • 19.90 € Kort gebakken Runder Agnus-Beef | Anchoyade saus | aardappelchips 

Hoofdgerechten

  • 34.00 €  Belgische entrecôte | Griekse sla | kruidenboter | widgets aardappelen 
    - in menu = 4€ supplement

  • 29.00 € Varkensmedaillion | Zweedse aardappelpannekoek | honing-mosterd saus | duo van kolen

  • 32.00 € Gebakken kabeljauwhaasje | Risotto van schaaldierenjus | seizoensgroenten | mousseline van Rosé wijn

  • 35.00 € Verse Coquilles | scampi's | gevulde loempia met vismousse | ratatouille | nieuwe patatjes- in menu = 3€ supplement

  • 30.00 € Gamba's á la Plancha | Pan con  Tomate

Vegetarische gerechten mogelijk ( Enkel na aanvraag bij reservatie.)

Desserts

  • 13.00 € Ijswafel | bananenijs | amandelkoek
    - in menu = 2.5€ supplement

  • 11.00 € Kaastaart met citrus | aardbeien

  • 10.90 € Appelbeignets | panacotta met witte chocolade

  • 17.90 € Kaasassortiment

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.