De kaart
Onze gerechten van 6/6 tem 21/7 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 18.90 € Klassieke Vitello Tonato

  • 26.00 € Baby kreeft Grillé | Ansjovis-kruidenboter | Lente ui
    (*in menu = 1/2 kreeft)

  • 19.00 € Graved-Lacks | gemarineerd in Gin Tonic | Abdijbrood | knolseldersla

  • 18.90 € Combi Vleessoorten

Hoofdgerechten

  • 32.00 € Staartvis | Madrascurry | Tagliatelli | banaan | appel

  • 28.50 € Pladijsfilet | Antiboisesaus | Snijbonenpuree 

  • 36.00 € Kempenlander Entrecote | Pimiento patron | gevulde aardappel | champignon saté | patatas bravas | choronsaus
    (* in menu = €3 supplement)

  • 32.00 € Lamsfilet | waaier van Ratatouille | nieuwe krieltjes

Desserts

  • 10.90 € Dessert v/d chef | seizoensfruit | crème patisière | zachte Merengue

  • 11.90 € Dame-blanche New Style

  • 12.50 € Lente Dessert (* in menu = €2 supplement)

  • 17.90 € Kaasassortiment

 
Kaas | Print |

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.