De kaart
Onze gerechten van 29 juli tem 28 augustus 2022 | Print |

Voorgerechten 

  • 22,90€/ Handgesneden Steak Tartare/ Pms- pont- neuf 

  • 25,50€/ Frisse carpaccio van octopus 

  • 26,90€/ Gamba's op Griekse wijze/ tomatensaus/ rode ui / feta/ Griekse pasta 


Hoofdgerechten

  • 32€/ Noordzee rode Mul/gesmoorde venkel/ Provençaalse kruidenvinaigrette/ geplette bintjes/ groenten brunoise 

  • 31€/ Saltimbucca van kalfsvlees/ Pecorinno/Duroc Batalle/Papperdelle/Rucola/Tomatenpesto/Pijnboompitten/Turkse salade 

  • SUGGESTIE !!

  • 88€/ Tomahawk/ (VOOR 2 PERSONEN )/Pimientos Padron/ Stroganoff saus/Italiaanse Ovenfrittjes. (IN MENU =8€ EXTRA PER PERSOON) 

  • DAGPRIJS/ Zeetong meuniere/Tartare saus/ Frietjes/Tomatensla (IN MENU IS EX DAGPRIJS)

Nagerechten

  • 12,50€/Siberische vulkaantje /Warme chocolade saus 

  • 13,50€/ Macaron/Riz Conde/Kersen/Yoghurt ijs 

  • 21,90€/ Kaasassortiment
    Onze kazen worden zorgvuldig samengesteld door onze Kaasleverancier Maggy de Backer - Wereldkazen te Gierle

 
Info | Print |

Om onze kwaliteit en service te garanderen kunnen de gerechten niet worden aangepast.
Liever een menu? Bekijk onze pagina met menu's.
Menu's enkel per tafel.

Vanaf 5 personen vragen we om de keuze te beperken tot 3 gerechten.


Alléén op zaterdagavond: enkel menu's te verkrijgen, alsook geen kindergerechten (onze excuses)
Dit omwille van het beperkt aantal plaatsen.
 


Geïnteresseerd in een leuk en origineel geschenk?

Denk eens aan een waardebon van Le Bon Vivant!
 

Bent u tevreden, zeg het verder!

Bent u niet tevreden, zeg het ons!