De kaart
Onze gerechten van 10/01 tem 24/02 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 19.50 € Blini's | gebakken zeebaars | kerriemayonaise | posteleincrème | King Crab

  • 22.00 € Verse Coquilles | Zuiderse aromaten | broodcroutons | Artisjokbodem

  • 17.90 € Speculaastaartje | Brie de Meaux | Tempura scampi | gelakt buikspek

  • 18.90 € Gebraden Rundsvlees | gepekelde groentjes | geconfijte tomaten | crumble van zwarte olijven | zalfje van groene olijven

Hoofdgerechten

  • 35.00 € Rubia Gallega | gewokte savooikool | dragon aioli | gevulde Vegi tomaat | gebakken aardappel 

  • 28.50 € Iberico Medaillon | Flan van rode ui | Caramelisé van mini groenten | Portosaus | mousse van aardappelen met olijfolie

  • 29.50 € Groenlandse Tarbot | Geplette bintjes | Juranconsaus | zestes van appelsien | gebakken sucrinesla

  • 29.00 € Goudbrasem | fettucini | radicchio | walnoten | olijfolie-Balsamico | Ravioli met ricotta en spinazie | wintertruffel

Desserts

  • 8.50 € Appelbavarois | kaneel | karamel

  • 10.50 € Cremeaux chocolade | crumble van chocolade en koffie | ijs van aardpeer | saus vanille met munt

  • 9.20 € Mini charlottes | Praliné-Amandelijs| sinaassorbet 

  • 17.90 € Kaasassortiment

 
Kaas | Print |

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.