De kaart

Zaterdag 19 oktober | Wild Special |  met menu 
- enkel op reservatie - 

 
Onze gerechten van 19/09 tem 03/11 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 5 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 17.90 € Gnocchi | Zwarte woud ham | Basilicum | Contékaas | Gele Courgette coulis

  • 19.90 € Petit-Gris slakken | Italiaanse wijze | buffelmozarella | tomaat | orecchiette paste

  • 23.00 € Coquillles | Mousseline van avocado | Foccaccio lookbrood

  • 21.00 € Tataki van Tonijn | Rode parprikarelish | pijnboompitten | lente uit 

  • 17.50 € Varkenpersillade | piccalilly

Hoofdgerechten

  • 32.00 € Klassieke paling in't groen | Fritjes

  • 29.90 € Wilde Zeebaars | Mousseline van garnalen jus | Viskoekje | Risotto met fijne groentjes

  • 34.00 € Holstein Entrecote | gebakken mini witloof | Aardappel brochette | in menu = €3 supplement

  • 29.50 € Lomoracks | kruidenolie | witte koolrolletjes met gehakt | geroosterde aardappelen | Parmazan

Vegetarische gerechten mogelijk ( Enkel na aanvraag bij reservatie.)

Desserts

  • 11.00 € Moelleaux au chocolat

  •   9.50 € Witte chocolade | gepofte rijst | mango | Tartine Russe 

  •  9.90 € Appelstrudel | Kolonel

  • 17.90 € Kaasassortiment

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.