De kaart
Onze gerechten van 13/12 tem 6/01 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 17.90 € Reuze kikkerbillen | look | getomateerde roomsaus | bieslook

  • 19.50 € Tartare avocado | Feta kaas | mango | kort gebakken Tonijn

  • 17.90 € Carpaccio van Ossehaas | kruide vinaigrette

  • 17.90 € Ribbekes op  Thaise wijze

  • 16.90 € Wildpatè | geroosterd Focaciabrood

  • 18.50 € Scampi's | Venkel | Roomsaus

Hoofdgerechten

  • 32.00 € Haspengauwse Entrecote | Verse bearnaise of peperroom | verse fritjes | witloofsla of wokwitloof

  • 32.00 € Zarzuela | Rouille |  natuur aardappelen

  • 28.90 € Kabeljauw | spruitjes puree | Mousseline met blond bier

  • 30.00 € Lamsfilet | spinaziepuree | boontjes met spek

Desserts

  • 11.00 € Moelleux au chocolat

  • 9.50 € Trio van kaas

  • 8.90 € Parfait au champagne

  • 11.00 € Klassieke profiterols | vanille ijs | warme chocoladesaus

 
Kaas | Print |

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.