De kaart
Onze gerechten van 10 november t.e m 17 december | Print |

  VOORGERECHTEN 

 23,90€/ Kroketten van wildraqout/ waldorf salade/ stroop van Porto  

 23,90€/ Sashimi van jonge tonijn/salsa verde 

 19,90€/ Witloof soep/ Fazant/ shitaki 

 24,90€/ Gevulde Noordzeecrabbekop 

 

 HOOFDGERECHTEN 

 30€/ Hele Zeebaars/ zuiderse saus/walnoten/ Bulgur pilav/ paprika 

                   IN MENU IS 4€ SUPLEMENT 

 36€/ Zeeduivel/ linquini/ sausje van Madagaskar curry en banaan/prei 

 45€/ Ierse Black-Agnus Entrecôte/ 350gr./ IN MENU IS 200gr./ op Libanese wijze 

 

 SUGGESTIES 

 44€/ HERTEKALF FILET/ WINTERGARNITUUR/ IN MENU IS EX 12€ SUPPLEMENT  

 43€/ HAZERUG FILET/ WINTERGARNITUUR/ IN MENU IS EX 10€ SUPPLEMENT 

 

 DESSERTS 

 13,90€/ Tarte à Tin/ ijs/ vanillesaus 

 14,50€/ Moelleux au chocolat/ ijs  

 21,90€/ KAASASSORTIMENT  

                       ONZE KAZEN WORDEN ZORGVULDIG SAMENGESTELD DOOR ONZE 

                        KAASLEVERANCIER  MAGGY DE BACKER 

                        WERELDKAZEN   TE OUD TURNHOUT  

 

VANAF 4 PERSONEN/EEN KEUZE UIT MAXIMUM 3GERECHTEN  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Info | Print |

Om onze kwaliteit en service te garanderen kunnen de gerechten niet worden aangepast.
Liever een menu? Bekijk onze pagina met menu's.
Menu's enkel per tafel.

Vanaf 5 personen vragen we om de keuze te beperken tot 3 gerechten.


Alléén op zaterdagavond: enkel menu's te verkrijgen, alsook geen kindergerechten (onze excuses)
Dit omwille van het beperkt aantal plaatsen.
 


Geïnteresseerd in een leuk en origineel geschenk?

Denk eens aan een waardebon van Le Bon Vivant!
 

Bent u tevreden, zeg het verder!

Bent u niet tevreden, zeg het ons!