De kaart

Vrijdag 14 februari | Valentijn |  uitsluitend met menu 
- reservatie gewenst - 

 
Onze gerechten van 10/1 tem 23/2/2020 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Voorgerechten

  • 19.90 € Carpaccio van Runds | Mozzarella | New-style

  • 20.00 € Huisgemaakte garnaalkroketten | Rucula | Knolselderfritjes

  • 19.90 € Presa Iberico | tomatensalsa | chimi-churrysaus | kroketjes van ossestaart

  • 21.00 € Gebrande zalm | Raifortsaus | kruidensla | Nobashi | gepekelde radijsjes | groente parels

  • 20.90 € Vitello Tonato | Anders gezien

Hoofdgerechten

  • 35.00 € Sashi Entrecôte | op Japanse wijze - in menu = 4€ supplement

  • 34.00 € Lamskoteletjes van de kroon | Groene korst | spanakopita | spinaziepuree | gedroogd spek | Bordelaisesaus

  • 34.00 € Boullabaise uit Marseille | pms. Natuur | Rouille 

  • 35.00 € Grietfilet | safraansaus | puree met pijpajuin | spitskool - in menu = 4€ supplement

Vegetarische gerechten mogelijk ( Enkel na aanvraag bij reservatie.)

Desserts

  • 11.00 € Tarte á Tin | ijs | vanillesaus

  • 12.50 € Chocolade taartje | chocolade cremeaux | crumble | chocolade kroepoek | Zoute karamel - Brandy ijs - in menu = 2€ supplement

  • 10.90 € Tiramisu | Hasseltse speculaas | advokaat 

  • 17.90 € Kaasassortiment

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.