De kaart
Onze gerechten van 1/4 tem 26/5 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 19.50 € Cevice van Zeebaars | erwten | radijsjes | kruidenolie

  • 23.50 € Pulpo | crème van knolselder | chutney van kerstomaatjes-paprika-wortel | paëllarijst | in menu = supplement €3

  • 18.90 € Sashimi van shichini Togarashi | sesamzaad | salade van jonge spinazie en gebakken Tofu | geroosterde macadamia noot

  • 19.50 € Avocado toast | gepocheerd ei | asperges | tuinkruiden | gegrilde Gandaham

Hoofdgerechten

  • 30.00 € Melkkalfkroontje | gegrilde puntpaprika | ravioli met asperges | kalfsjus

  • 30.00 € Picanha | Taco | Gegrilde aardappelen | chimichurrisaus 

  • 31.50 € Corvina | gelakte paling | puree van waterkers en venkel | Beurre-Blanc

  • 28.50 € Zeewolf | Aardappelschubben | Geconfijte tomaat | Courgette in Basilicum aroma

Desserts

  • 8.90 € Zwarte woudtaart

  • 11.00 € Ijswafel | straciatella ijs | Amaldelkoek

  • 9.00 € Crèpes met aardbeien | vanille ijs | chantilly

  • 17.90 € Kaasassortiment

 
Kaas | Print |

Onze Kazen worden zorgvuldig samengesteld door kaasleverancier Maggy de Backer.