De kaart
Onze gerechten van 5/04 tem 20/5 | Print |

Onze menu's en kaart worden elke 6 weken volledig vernieuwd.

Suggesties worden dagelijks aan tafel voorgesteld.

Voorgerechten

  • 19.50 € Cevice van Zeebaars | Asperges | Venkel | avocado

  • 22.00 € Pulpo | Falafel | Bombarijst | tomatensaus

  • 18.50 € Gerookte duif | Gekarameliseerd pompoensap | duivejus

  • 20.00 € Mangalica gemengd | gerookt-Rilette-piccanha | Lardo

Hoofdgerechten

  • 36.00 € Schotse Aberdeen Entrecote | gebakken mini grondwitloof | Rode chicon | Pms-pont-Neuf | Whiskysaus | IN MENU = 5€ extra

  • 28.90 € Speenvarkenracks | Mosterd-augurksaus | Wortelkroketjes | uitjes | seizoensgroenten

  • 34.00 € Lamskroontje | blini | Hamsa | Gegrilde asperges | Bordelaisesaus | Lamszwezerikken

  • 28.90 € Sliptong | puree met lenteui en tomaat | Asperges | ansjovis | Beurre-blanc

  • 27.90 € Rode Poon | Antiboisesaus | Brunoise aardappelen

Desserts

  • 9.50 € Dessert Ramona | Mascarponé | Gelei van appelsien | bruine cake

  • 11.00 € Moelleux au chocolat

  • 10.50 € Profiterolle | krieken espresso | Marsepeinijs | melkchocoladesaus

  • 15.00 € Kaasassortiment

 
Info | Print |

Om onze kwaliteit en service te garanderen kunnen de gerechten niet worden aangepast.

             

Liever een menu? Bekijk onze pagina met menu's.
Menu's enkel per tafel.

Vanaf 5 personen: gelieve de keuze te beperken tot 3 gerechten.

Geïnteresseerd in een leuk en origineel geschenk?

Denk eens aan een waardebon van Le Bon Vivant!
 

Bent u tevreden, zeg het verder!

Bent u niet tevreden, zeg het ons!