Onze gerechten van 17 juni tot 25 juli Print

Voorgerechten 

  • 24,50€/ Salade Piemontese

  • 24€/ Cevich van dorade royale/ mango/ feta/ tartare avocado 

  • 24,50€/ Blanc Pluma à la Plancha/ Brie de Meaux/ gebakken aardappelringen 


Hoofdgerechten

  • 42€/ Simenthal Entrecote  350gr / Ratatouille/ Choronsaus/ Nieuwe gebakken krieltjes 

  • 40€/ Zeetongfilet- Scampi- Coquille/ Aziatische wijze met Somen Noedels 

  • SUGGESTIE !!

  • DAGPRIJS/  Heel baby kreeftje grillee/ lookboter/ Panco Tomate/     IN MENU IS EX     DAGPRIJS 

Nagerechten

  • 13,90€/ Tiramisu met 3 soorten chocolade/ Vanillesaus 

  • 14,50€/ Dessert van de chef / Crème Patiesiere/ Zachte merinque/ Vers fruit 

  • 21,90€/ Kaasassortiment
    Onze kazen worden zorgvuldig samengesteld door onze Kaasleverancier Maggy de Backer - Wereldkazen te Gierle